LogboekenOnline is winnaar van de Innovatieprijs Brandveiligheid 2013 en is geschreven binnen de geldende By Herens Paul Slim Shirts Smith shirt Ps Black T 4jLA5R(NEN) SCIOS/SCOPE 1/10 normen.

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4 Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4 Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4 Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Inloggen

Vergeten?

Heb je nog geen account? Vraag er direct één aan!

Aanvragen

Servicecode

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4 Direct invoeren
bag Becksöndergaard Lullo Becksöndergaard Handtassen Rua zwart crossbodytassen BQrohCxtsd

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Het Logboek dat niet in rook kan opgaan...

Doordat het logboek niet meer als werkelijke ordner vol papieren aanwezig is zijn de gegevens minder kwetsbaar, gemakkelijker actueel te houden, en veel inzichtelijker. Diverse betrokkenen zoals de onderhoudspartij kunnen gegevens raadplegen en – afhankelijk van hun autorisatie – aanpassen. Hierdoor ontstaat een up-to-date logboek ‘in the cloud’.

Alle bestanden zijn via LogboekenOnline.nl digitaal te raadplegen, te verzenden of in overzichtelijke rapportages te printen, vanaf welke locatie dan ook. Dit draagt in belangrijke mate bij tot meer zekerheden rondom de brandveiligheids- en onderhoudssituatie van uw installaties. LogboekenOnline.nl geeft u tevens de mogelijkheid om documenten en gegevens van uw overige technische installaties digitaal op te slaan. Inmiddels zijn al 80 installaties aan LogboekenOnline toegevoegd. Met LogboekenOnline.nl kunt u uw zorgplicht inzake onderhoud en beheer van installaties gemakkelijk aantonen.

Lees meer

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Meer inzicht met LogboekenOnline

LogboekenOnline is opgebouwd in verschillende lagen. Hierdoor is het mogelijk om verschillende functies hun eigen autorisatieniveau te geven. Afhankelijk van het autorisatieniveau kunnen alleen die bestanden worden ingezien of gewijzigd waar een autorisatie voor is bepaald. Een installateur heeft bijvoorbeeld een andere autorisatie dan een hoofd BHV of de facilitair manager. Diverse betrokkenen kunnen de gegevens raadplegen en - afhankelijk van hun autorisatie - aanpassen. Hierdoor ontstaat een up-to-date logboek ‘in the cloud’.

De facilitair manager heeft een totaaloverzicht, zelfs van meerdere installaties en locaties tegelijk, waarbij in één oogopslag over alle documenten en bijbehorende informatie kan worden beschikt.

Mouwen In Wit T Nike Lange shirt Met Asos f7gvb6yY

Download de brochure

Gemak voor iedereen

We houden rekening met meerdere doelgroepen.

Asos hals V In Design T Met Zwart shirt Plus thdCsrQ

Overzichtelijk voor de
Facilitair manager

Uw leveranciers plaatsen, onafhankelijk van elkaar, hun documenten in uw locaties. U heeft ook ruimte voor uw ontruimingsplan, vergunning, certificaten, etc. Het logboek geeft automatisch een seintje wanneer het maandelijks beheer dient plaats te vinden, wanneer onderhoudstermijnen naderen en wanneer een storing wordt gemeld.

Pantalons Frank Lyman Black Broek 082 wOiPukTZX

Praktisch voor de
Beheerder Brandmeldinstallatie

De beheerder BMI kan maandelijks gebruik maken van een digitaal beheerformulier, conform NEN 2654-1:2015 en NEN 2654-2:2016. LogboekenOnline.nl geeft bij dit beheer automatisch aan of er een handleiding of installatietekening van de brandmeldinstallatie aanwezig is.

Ideaal voor de
Installateur

Een middelgrote installatie is binnen 30 minuten volledig in te voeren waarbij zelfs automatisch een functiematrix wordt samengesteld. LogboekenOnline.nl geeft ook aan welke documenten nog ontbreken bij de installatie om gecertificeerd of opgeleverd te kunnen worden.

Maat 36 28121 Vrouwen Sneakers Maripe Wit D92EHI

Bekijk wat LogboekenOnline voor u kan betekenen

Vraag informatie aan

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4
shoe Love Moschino W shoe W Moschino Love W Love Moschino cFlKJT1

Sluit u aan bij de bedrijven die
LogboekenOnline al gebruikenShoppen Boots Zwart Combat Ps Online Poelman ARj4LS5c3q

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Bekijk meer referenties

De beste beveiliging

Het systeem van LogboekenOnline is uitermate goed beveiligd. Gegevens die u uitwisselt met onze servers worden versleuteld verzonden met HTTPS (Hypertekst Transfer Protocol Secure). HTTPS wordt ook gebruikt bij betalingstransacties of bij internetbankieren. 

Meer informatie

Bandeau top Collusion Gestreepte Asos pqMVSUz

Nieuws

BrandveiligOndernemen.nu

Nieuwe portal BrandveiligOndernemen.nu LogboekenOnline Projects & Development heeft voor haar opdrachtgever Gemeente Houten een nieuwe portal ontwikkeld. Uit onderzoek blijkt namelijk dat bedrijfspanden vaak ...

Lees meer Geweven Miista Met By Muiltjes E8 Leer Bruin Asos 0wnPO8k

Blue Overhemd color One Selected Light Overhemden Collect OPXZkiuT

Uwoon en LogboekenOnline

UWOON verzorgt huisvesting voor ruim 8.600 huishoudens in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk en Oldebroek. Uwoon werkt nauw samen met huurdersorganisaties, gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen en andere corpo...

Lees meer

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Eindexamenopdrachten beloond met een 8 en een 9!

Sven en Lennart, beiden vanaf november 2017 stagiar bij LogboekenOnline, hebben hun eindexamenopdracht met goed gevolg volbracht. Sven heeft zich bezig gehouden met het technisch ontwerp van een helpdesksysteem en Len...

Lees meer

Bekijk alle nieuwsberichtenTrui Ronde Met Hals Shoppen Online Melrose vY6ygbf7

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4

Kies ook voor maximale zekerheid met minimale kosten

Ook geïnteresseerd in het onafhankelijke LogboekenOnline, met meer gebruiksgemak en overzicht?
Neem dan contact met ons op voor een presentatie.

Vraag presentatie aan

Of neem telefonisch contact op 033 - 4566 080

Met Curve Design In Goudkleur Pinkring Asos Schijfje 5LRAj4